Master Black Belt – 2 dage

Lean Akademiets Certificeret Lean Manager Green Belt Certificering følger ISO 18404. Det er Lean Akademiets mest populære Lean uddannelse med flere tusinde meget tilfredse kursister.

Dette er uden tvivl Danmarks bedste Lean uddannelse. Her er ingen PowerPoint, men derimod en masse praktik, gode diskussioner og sjove øvelser. Uddannelsen er kendt og anerkendt af Danmarks førende virksomheder, og gennemfører du, bliver du Lean Grøn Bælte Certificeret. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, de første 2 dage er Lean introduktion (det gule bælte), så vi starter helt fra bunden. Det betyder også, at du kan hoppe ind på dag 3, såfremt du allerede har Lean introduktion.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Lean Akademiet er den eneste kursusudbyder, der tilbyder en Lean Master Black Belt certificering. Der er for den erfarne Lean Specialist, der har implementeret Lean i en afdeling, som kan danne grundlag for en auditering.

DEN KORTE VERSION

Foruden at være Lean Akademiets top-uddannelse, er det en mulighed for at få indgående feedback på dit praktiske arbejde. Her skal du ikke på skolebænken, det har du allerede været – men du skal kunne dokumentere, at du kan omsætte viden til konkrete resultater i et område i organisationen.

DEN LÆNGERE VERSION

For at opnå Lean Master Black Belt skal du først og fremmest have gennemgået Lean Akademiets Lean Black Belt uddannelse. Dernæst skal du have implementeret Lean i et område, hvor der stilles nogle minimumskrav til, hvilke områder af teorien der er omsat til konkrete resultater.

Vi udfører en audit af virksomheden/området/afdelingen. Herefter udarbejder vi en rapport over styrker og svagheder og evt. nogle anbefalinger til, hvad der skal gøres bedre. Du laver så en plan for, hvordan du vil sikre, at I forbedrer jer i forhold til de modtagne anbefalinger.

INDHOLD – eksempel på krav til et område

 • Et tydeligt nu-billede med en brændende platform
 • Konkrete mål for, hvad I ønskede at opnå
 • Værdistrømsanalyser eller lignende analyser af nu-situationen
 • Løsninger
 • Løbende forbedring
 • Visuel fabrik / visuel kontor
 • Medarbejderinddragelse
 • Lean Ledelse
 • Målstyring
 • Fastholdelse

AUDIT OG BEDØMMELSE

Vi sætter ca. 1/2 – 1 dag af til gennemførelse af en audit alt efter områdets/virksomhedens størrelse. Herefter skal vi bruge 8 dage på at lave en evaluering. Dernæst får du 14 dage til at udarbejde en plan, som skal sendes til os og efterfølgende præsenteres mundtligt i jeres virksomhed.

Herefter laver vi en endelig evaluering med “bestået” eller “ikke bestået”. Ved “bestået” modtager du dit Lean Master Black Belt bevis.

Det her er en enestående chance for at få evalueret jeres Lean arbejde. Prisen er kr. 16.000 + kørsel, udbyttet er stort for du får rådgivning, der kan tjene udgiften hjem mange gange hvert år. Det bliver svært at takke nej til.

  Kommende kurser:

   Vi har ikke nogen datoer planlagt lige nu. Kontakt os hvis du har interesse.

   Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

   Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

   Praktisk information om kurset

   Undervisere
   Kursets undervisere er Morten Friis Jacobsen, Egon Kjær Jensen og Ann Møller Svendsen.

   Pris
   Pris for dette kursus er 26.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt værktøjssamling, kursusmateriale og bøger. Derudover inkluderer beløbet en eksamensdag med censor, individuel feedback på hjemmeopgaver og personlig rådgivning i forbindelse med dit projekt.

   Næste kursus
   Se vores kursuskalender her

   Kursussteder
   København: Glostrup Park Hotel
   Vejle: Hotel Scandic

   Kursusrelateret litteratur
   “Dette er Lean” af Pär Åhlström & Niklas Modig

   Afbestilling
   Skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

   Rabat
   Ved tilmelding af to personer eller flere fra samme firma ydes 10 % rabat.

   Kursusoverbygning
   Du kan overbygge denne Lean uddannelse med vores Lean Black Belt uddannelse. Læs mere her.

   Tider
   Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

   Parkering
   Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst.

   Offentlig transport
   Glostrup Park Hotel: Hotellet ligger 1000 meter fra Glostrup Station. Bus 9A kører lige til hotellet på fem minutter.
   Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

   Overnatning
   Arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

   Fakturering
   Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

   Forbehold
   Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

   Kursisterne siger:

   • Jeg har gennemført LEAN Manager uddannelsen hos LEAN Akademiet. Det har været SÅ spændende, at jeg går efter LEAN Expert (sort bælte), og selvfølgelig hos LEAN Akademiet.

    Ann og Morten har været fantastiske undervisere, deres metode gør at alle kan forstå hvad LEAN er, og kan gå hjem og benytte det i praksis.

    Jeg har en kollega som har taget samme uddannelse hos en anden udbyder, hun var så misundelig på mig, da hun kunne se hvor meget jeg fik ud af det, mens hendes eget var glemt.

    Jeg vil anbefale alle som ønsker en viden eller uddannelse om LEAN, at gøre det hos LEAN Akademiet!

    Henrik Arndal
   • Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Fik mange brugbare værktøjer og oplevelser. Kompetente, sjove og inspirerende undervisere, som jeg gerne vil undervises af igen. Jeg håber at kunne bruge min viden i hverdagen – der er ingen tvivl om, at I vil blive brugt som konsulenter. Vil anbefale jer til alle, jeg kender.

    Claus Daugaard
    Alfa Laval
   • Har lige afsluttet uddannelse som Lean manager hos Lean Akademiet. Det bedste kursus jeg har været på længe. Meget passionerede og engagerede undervisere og en undervisningsmetode der gjorde at tiden fløj afsted. Vil helt sikkert videreuddanne mig her.

    Britt Sundgaard
   • Fantastisk inspirerende og motiverende undervisning hver eneste gang

    Solveig Holm
   • Udelukkende en positiv oplevelse. En uddannelse, der er meget spændende og interessant. Den udfordrer én kreativt og giver én nogle værktøjer, som er overskuelige at arbejde med. Den praktiske undervisning er fordelagtig og gør, at man kan koble de forskellige værktøjer til ens egne daglige udfordringer. En yderst kompetent instruktør, der formår at skabe et interessant og udfordrende forløb. Det, at underviseren formår at gøre undervisningen praktisk, er helt klart en gevinst for forløbet. Hun havde altid et konkret og praktisk eksempel klar, hun kunne referere til ved kursisterne spørgsmål.

    Allan Nygaard Pedersen
    MH Montageteknik
   • Jeg er meget positiv over for uddannelsen og forløbet i det hele taget! Underviseren var medrivende i sin måde at undervise på. Når engagementet og overbevisningen brænder igennem, er det enormt effektfuldt. Jeg fik en fantastisk behandling – det er jeg meget taknemmelig over! Jeg kan helt klart anbefale kurset til andre. Jeg fortæller om det til alle, der gider høre på det.

    Malene Klim Hansen
    Supergros

   Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

   pdf_leanivirksomheden

   Lean i virksomheden e-bog

   En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

   pdf_leanledelse

   Lean ledelse i e-bog

   På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

   pdf_maalstyring

   Målstyring på den nemme måde

   Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

   Hvem har du brug for?

   Tag en snak med os - helt uforpligtende
   - så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

   • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

   Newsletter

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

   Something went wrong. Please check your entries and try again.

    

   Lean Akademiet holder til her:

   SJÆLLAND:

   Lean Akademiet
   Borupvang 3
   2750 Ballerup

   T:  +45 7027 7909
   @: info@leanakademiet.dk

   JYLLAND:

   Lean Akademiet
   Spettrupvej 7
   8722 Hedensted