Lean Akademiet - gør det svære enkelt

Velkommen til Lean Akademiet, Danmarks stærkeste uddannelseshus inden for Lean og Six Sigma. Her møder du erfarne konsulenter og undervisere, der uge efter uge er ude i marken og samle erfaring, som vi tager med ind i undervisningslokalet.

Vi formidler ikke bare teori

Vi formidler ikke bare teori, vi formidler, hvordan nogle af Danmarks dygtigste virksomheder arbejder med Lean. At undervise i Lean handler ikke om, hvor du er uddannet, eller hvilke bøger du har læst. At undervise i Lean handler om at videreformidle den praktiske erfaring. Det kræver, at du har prøvet det hele på egen krop. Og det har vi – som det eneste Lean Uddannelseshus i Danmark.

Undervisning gennem to årtier

Som tidligere administrerende direktør i automobilindustrien har Ann Møller Svendsen været med på hele Lean rejsen. En blanding af fascination, potentiale og skabertrang fik hende, tilbage i 2006, til at etablere det første Lean Uddannelseshus i Danmark. Det er måske lidt storslået at kalde det et uddannelseshus, da Ann var alene om opgaven, men hun havde spottet et hul i markedet; manglen på et godt og seriøst udbud af Lean Uddannelser.

First mover – nu og for altid

Lean Akademiet udviklede som de første et ECTS point-givende Lean Manager forløb. Dette dannede senere grundlag for faget 'Lean Ledelse i Praksis', som stadig udbydes på landets erhvervakademier den dag i dag. I 2012 satte Lean Akademiet fokus på konsulentopgaver, rettet mod større virksomheder. Dette var et vigtigt skridt i forhold til den praktik, som skulle danne grundlag for den røde tråd i uddannelsesprogrammet. Inspireret af Six Sigma udviklede Lean Akademiet således alle uddannelser i den certificeret bæltestruktur, som i dag danner grundlag for det Lean udbud, der er tilgængeligt i markedet.

Lean Akademiet er 'First mover', og vores fortsatte udvikling skaber standarden for Lean Six Sigma uddannelse i Danmark. Det er vi stolte af!

Vi gør det svære enkelt! Vi hjælper med at udvælge og løse de rigtige problemer. 
Skal vi også hjælpe jer?

Lean Akademiet Medarbejdere

Er du på udkig efter en uddannelse inden for Lean eller Lean konsulenthjælp? Så send os en mail eller ring til os - vi er klar til at hjælpe dig!

Morten Friis Jacobsen

Partner Morten Friis Jacobsen

Morten er ekspert i Toyota Kata og er blandt andet uddannet fra University of Michigan. Han har været konsulent på Danmarks første Toyota Kata opgave og har siden hen været ansvarlig for Toyota Kata transformationer i nogle af Danmarks største virksomheder. Han er specialist i implementering af Lean i produktion, hvor hans faglige bredde giver mulighed for at angribe problemer fra mange vinkler og derigennem finde løsninger, der holder i praksis.

Morten er uddannet ingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har færdiggjort sin specialisering ved Institut for Planlægning, Innovation og Ledelse. Morten har en baggrund som iværksætter og har gennemført internationale kurser inden for business og entrepreneurship ved Oxford, Cambridge & RSA.

Telefon: +45 4012 2524
Mail
LinkedIn 

Ann Møller Svendsen

Partner Ann Møller Svendsen

Ann er uddannet revisor med en baggrund som økonomichef, fabrikschef og administrerende direktør og har arbejdet i næsten 10 år med Lean i Automobilindustrien.  Ann har desuden en solid teoretisk ballast inden for strategi og ledelse og har siden 1999 implementeret Lean og proceseffektiviseringer i både offentlige og private virksomheder, såvel produktion som administration. Ann har stor erfaring med offentlige institutioner, universiteter og produktionsvirksomheder.  Ann beskæftiger sig i dag primært med uddannelse og undervisning af virksomhedernes ansatte og har blandt andet udviklet Lean Akademiets anerkendte Lean Green Belt uddannelse.

Ann har derudover udviklet Lean spil, som i dag anvendes over hele verden, og har desuden udviklet systemer til Performance Management.

Telefon: +45 2165 7909
Mail
LinkedIn 

Kion Schmeltzer

Partner Kion Schmeltzer

Kion har mere end 25 års undervisningserfaring med Lean Six Sigma. Kion har selv opnået det højeste Six Sigma certificeringsniveau – det Sorte Master Bælte, og det gør ham til en af de højest uddannede trænere i branchen. Kion har primært opnået sin solide Lean Six Sigma erfaring gennem en lang karriere i blandt andet General Electric, GE, i Norge og Sverige.

Kion er akkrediteret og certificeret som IASSC-træningssamarbejdspartner og er ligeledes en del af det danske Lean Six Sigma censorkorps (ID 33332).

Telefon: +45 2924 4588
Mail
LinkedIn 

Allan B. Rix

Partner Allan B. Rix

Allan har mere end 15 års erfaring som leder i større produktionsvirksomheder, hvor han blandt andet har stået i spidsen for den totale implementering af Lean. Ligeledes har han som Lean Manager haft det overordnede ansvar for Lean og TWI hos både Nobia DK og Postnord (Brevsortering DK). Den faglige erfaring med ledelse og 1.linje ledelse kombineret med et Lean Master Black Belt, sikrer en solid forståelse for de udfordringer organisationer oplever ved at implementere og forankre Lean. Allan kan hjælpe med sikre forankring og fastholdelse af Lean i alle ledelseslag i organisationen, og er selvfølgelig underviser på Lean Akademiets uddannelser.

Telefon: +45 2073 3819
Mail
LinkedIn 

Kurt Hansen

Partner Kurt Hansen

Kurt er Master i Lean, bachelor i læreprocesser, certificeret konsulent og manden bag firmaet Øst Lean. Kurt fungerer både som konsulent, underviser, mentor og coach. Hans erfaringer spænder vidt, da han i mere en 20 år har arbejdet i og med forskellige virksomheder i både Danmark og udlandet med blandt andet Lean-implementering, TWI, ledelse, organisationsudvikling og teambuilding. Kurt har stor erfaring inden for flere brancher i såvel store som små virksomheder.
Kurt er desuden udvikler af dialogspil omkring trivsel, Lean og teamudvikling.

Telefon: +45 2750 3241
Mail
LinkedIn 

Henrik Schalech

Chefkonsulent Henrik Schalech

Henrik er Lean og Six Sigma Master Black Belt, har en PD i voksenlæring og er ICI certificeret coach. Henrik arbejder som underviser, mentor og coach. Han har erfaring med at skabe Lean kultur, implementering af forbedringskultur, lederudvikling og medarbejderudvikling i både offentlige og private virksomheder. Henrik har tidligere drevet egen coach virksomhed, ligesom han har været både intern og ekstern konsulent. Henrik har en anerkendende tilgang til læring og arbejder ud fra et princip om at al udvikling sker gennem mennesker.

Telefon: +45 2199 0131
Mail
LinkedIn

Amalie Khiljee

Konsulent Amalie Khiljee

Amalie er ved at afslutte sin kandidatgrad i Business Administration & Supply Chain Management med en minor i Shipping & Maritime Business på CBS. Dette taler ind i hendes store interesse for systemtænkning ved at gennemskue komplekse processer og gøre dem forståelige og derved håndterbare.

Amalie kommer med en baggrund i medicinalbranchen, hvor hun har arbejdet med at skabe og skalere en Lean kultur i Novo Nordisk. Hun har erfaring med at undervise medarbejdere i Lean værktøjer og adfærd, lede forandringer gennem Kata, facilitere og drive systematisk problemløsning samt være med til at sikre udarbejdelse af strategi gennem Hoshin Kanri.

Telefon: +45 2199 0153
Mail
LinkedIn

Simone Sæderup Nielsen

Bæredygtighedskonsulent Simone Nielsen

Simone er cand.merc. i Innovation management and business development - samt uddannet Lean Black Belt. Hun har gennemført internationale kurser i Sustainable Leadership og Circular Economy.  

Simone har stor passion inden for bæredygtighed, innovation og grønne løsninger. Simone arbejder primært med grøn omstilling i virksomheder og projektudvikling der tager virksomheder mod en mere CO2 neutral produktion. Simone udvikler vores kurser og løser primært opgaver inden for Bæredygtighed og Lean.

Telefon: +45 2443 1230
Mail
LinkedIn 

Maja Aarup

Intern Projektleder Maja Aarup

Med en uddannelse som cand. hort. arch. fra Københavns Universitet og mange års erfaring fra diverse arkitekttegnestuer i København har Maja en solid erfaring som projektleder på diverse bygge- og udviklingsprojekter i både stor og lille skala i ind- og udland. Maja har et skarpt æstetisk blik og udvikler Lean Akademiets digitale og fysiske univers, står for produktion af undervisningsmateriale og driver flere interne projekter i Lean Akademiet.

Maja er desuden ansvarlig for Lean Akademiets Alumni Club, hvor hun står for at planlægge og afholde events med relevante og spændende temaer for certificerede Lean Black Belt kursister.

Telefon: +45 5194 9805
Mail
LinkedIn 

Pernille Hansen Landbo

Kursus- og uddannelseschef Pernille Landbo

Pernille er uddannet cand.soc. i Uddannelsesvidenskab, med speciale i udvikling af humane ressourcer samt styring af uddannelse og læring. Pernille fungerer som Lean Akademiets kursus- og uddannelseschef, og du vil kunne møde hende både bag skærmen eller ude som medunderviser. Pernilles primære arbejdsopgaver består af at forbedre oplevelsen på Lean Akademiets adskillige kurser og uddannelser.

Med et fokus på didaktik og blended learning arbejder Pernille med at udvikle og optimere Lean Akademiets digitale platform og E-læring-univers, samt lave løbende forbedringer på undervisningsmateriale m.m.

Telefon: +45 2879 0769
Mail
LinkedIn 

Pelle Gustafsen

Digital Designer Pelle Gustafsen

Pelle er Lean Akademiets grafiker og digitale designer. Med en baggrund som cand.it fra IT Universitetet i København og en bred praktisk erhvervserfaring har Pelle stærke kompetencer inden for grafiske opgaver både visuelt og digitalt.

Gennem mange år har Pelle arbejdet på Forlaget Gyldendal med produktion af frontlist e-bøger inden for især B&U og Non-fiktion, og derudover har han arbejdet med visuelle og digitale projekter inden for reklamebranchen.

Pelle udvikler Lean Akademiets digitale univers, og derudover står han for udarbejdelse af både digitalt undervisningsmateriale samt produktion af fysiske tryksager.

Telefon: +45 5090 6025
Mail
LinkedIn 

Ingeborg Juncker

Mediegrafikerelev Ingeborg Juncker

Ingeborg er under uddannelse som mediegrafiker hos next og er i lære hos Lean Akademiet. Hun har erfaring med grafisk design, branding og illustrationer.

Ingeborg er med til at udvikle vores grafiske materiale, både trykt og digitalt - og hun står for at holde den røde tråd i Lean Akademiets design.

I Ingeborgs designproces forsøger hun altid at have fokus på de små detaljer, samt deres sammenhæng i det endelige produkt. For Ingeborg betyder det meget, at hendes design er enkelt og brugervenligt - og hun har fokus på, at det grafiske materiale skal understøtte vores kursisters læringsproces bedst muligt. 

Mail
LinkedIn

Leif Knudsen

Senior Konsulent Leif Knudsen

Leif er cand.merc. i Organisations- og virksomhedsledelse, og han har mere end 25 års erfaring som konsulent. Leif arbejder primært med projektarbejdsformer som et vigtigt element af ledelses- og organisationsudvikling - og han har en solid erfaring med undervisning samt facilitering af møder og kurser.

Leifs mål er at styrke og forberede projektledere til bedre planlægning og organisering. Hans tilgang bygger på moderne projektledelsesværktøjer kombineret med kreative, underholdende og engagementsskabende træningsmetoder.

Leif har vundet 'Den danske Konsulentpris' i kategorien 'Organisation og Lederudvikling'.


Telefon:
+45 2924 4588
Mail
LinkedIn 

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Google reviews - logo

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Kontakt Hvad har du brug for?

Danmarks bedste Lean specialister står klar til at hjælpe dig. Tag en snak med os - helt uforpligtende - så finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Du kan kontakte os på telefon +45 7027 7909, via info@leanakademiet.dk eller du kan bruge kontaktformularen herunder:

Invalid Email

Kontor Hvad har du brug for?

Har du brug for Konsulenthjælp? Eller er du på udkig efter nye kompetencer og viden indenfor Lean og Lean Six Sigma? Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor på Sjælland eller Jylland - og få en snak med os, om vores kompetencer samt kursus- og uddannelsestilbud.

Sjælland Gentofte

Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte
+45 7027 7909

Jylland Hedensted

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
+45 7027 7909

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at dykke ned i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

Scroll to Top