LEAN BLACK BELT KØBENHAVN & VEJLE

N3
33.900 DKK
10 DAGE

Er du klar til at starte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi uddanner dig og træner dig til at blive specialist i Lean.

Lean Black Belt

LEAN BLACK BELT

Denne uddannelse er til dig, der vil kunne lede en succesfuld Lean implementering.
Du får både værktøjer og metoder til at skabe momentum og ejerskab på tværs af forbedringsarbejdet.

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Faste forløb – samme hold

Styrken ved vores undervisning er, at du bliver tilknyttet et fast hold. Du møder andre kursister og styrker dit netværk, og så får du faglig sparring og support fra dine undervisere gennem hele uddannelsesforløbet.

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Uddannelsen er certificeret

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Lean Black Belt

INDHOLD Bliv den kompetente Lean processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen

Dette er første skridt ind i en fuld Lean implementering. Denne uddannelse inden for Lean ledelse & kultur, gør dig i stand til succesfuldt at lede en Lean implementering. Du får både værktøjer og metoder til at skabe momentum og ejerskab i forbedringsarbejdet. Vi garanterer, at du kommer til at se verden på en ny måde – for nu bliver det tydeligt, hvordan man med de rette virkemidler kan lave en succesfuld udrulning af Lean til store dele af organisationen.

Fra kendskab til kundskab på 10 dage
På denne uddannelse får du et intensivt træningsforløb på ni dage, hvor du får den basale Lean forståelse på plads, tilegner dig evnen til at skabe målbare resultater gennem et Lean projekt, hvorfra du trænes i at lave en succesfuld udrulning til resten - eller dele af -organisatonen. Der er ekstra stor fokus på ledelsesprincipper og inddragelsen af medarbejdere i dette forløb.

Vi kombinerer Lean og ledelse med en praktisk tilgang til principper og værktøjer. Du bliver coachet i dit eget projekt, så du skaber allerede resultater under uddannelsen. Uddannelsen gør dig i stand til succesfuldt at drive en Lean Pilot og lede en større Lean udrulning, med det formål at sikre balance mellem effektiviseringer, kundetilfredshed og trivsel.

Forbedringsarbejde på tværs af organisationen
De sidste tre dage af uddannelsen udgør Black Belt certificeringen, hvor vi arbejder med 1.) Målnedbrydning og evnen til at skabe et mål-hierarki i din organisation, hvorfra I kan skabe forbedringer, der gør en målbar forskel. 2.) Forbedringskultur evnen til at coache medarbejdere på en videnskabelig og struktureret måde, så I løfter forbedringsarbejdet til et nyt niveau. Samt 3.) Tavlestruktur  evnen til at opbygge visuel styring på flere niveauer, således at alle initiativer bidrager til én fælles retning.

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?

Lean Black Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning til flere områder i organisationen og sikre en sammenhængskraft i Lean arbejdet. 

Uddannelsens indhold:
Lean Black Belt uddannelsen er ni dage fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på og giver dig masser af værktøjer til dit arbejde med Lean. De første to dage er dit Lean Yellow Belt og de næste fire dage er dit Lean Green Belt, som begge er inkluderet i dette Lean Black Belt forløb:

Introduktion til historien bag Lean
De 5 Lean principper
De 8 former for spild
Overblik over Lean værktøjer og teknikker
Kaizen – løbende forbedringer
Visuel ledelse
Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

Værdistrømsanalyse
Øvelser i Lean værktøjer
Forbedringsforslag til værdistrømmen
Prioritering af forbedringsforslag
Målstyring og kundens forventninger
Tavlemøder
Udfordringer i forbindelse med implementering 

Proceslandkort og udvælgelse
Brændende platform og Vision
SMART målsætning
Interessentanalyse
Håndteringsplan
PIR kommunikation

Værdistrømsanalyse as-is
Kortlægning af egen proces
Spildjagt
Dataopsamling
Analysen viser

Værdistrømsanalyse to-be
Designprincipper
Problemanalyse
Gab-analyse og prioritering
Løbende forbedringer

Adfærdsprofiler
Det gode team
Lean Ledelse
Forandringsledelse
Situationsbestemt ledelse
Audit

Hvad er en Lean Virksomhed
Link til assesment – modenhedsmodel
John Shooks Lean Transformationsmodel
ADKAR-modellen

Målnedbrydning / Hoshin Kanri
Strategiske fokusområder
Catchball
Effektmål vs. indsatsmål
Målsætte strategien
X-matrix
Målhierarki

Hvorfor går Lean arbejdet typisk i stå?
Toyota Kata
Kulturskabelse
Systematiske forbedringer
Lederen som Coach
Gemba ledelse

Toyota Kata og Policy Deployment
Case arbejde fra adm./service
Tavlestruktur fra strategisk til operationelt niveau
Lederen som coach og 2nd coach

Mundtlig eksamen, hvortil der udarbejdes en beskrivende udrulningsplan for dit eget projekt. Projekt og udrulningsplan udarbejdes gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt modulerne.

Fagområder

Lean mindset  de 5 Lean principper
Lean værktøjskassen  værktøjer og teknikker.
Kaizen  små løbende forbedringer.
Forandringsledelse  håndtering af modstand
Lean kultur  ændring af kultur
Policy Deployment  mål på flere niveauer
Toyota Kata - videnskabelige forbedringer
Lean ledelse  ledelsessystem med udgangspunkt i den coachende tilgang

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean implementering.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten evne at udrulle Lean til flere områder i organisationen, og sikre en sammenhængskraft i Lean arbejdet.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem.

Eksamen

Denne Lean uddannelse afsluttes med en skriftlig eksamen. Består du eksamen, bliver du Certificeret Lean Black Belt. 

Pris

Pris for dette kursus er 33.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Black Belt.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Lean Black Belt uddannelse med vores Lean Master Black Belt modul, så du bliver Certificeret Lean Master Black Belt  eller vores Six Sigma Yellow Belt modul, hvis du vil tilføje Six Sigma til din værktøjskasse. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Retningen Produktion er målrettet dig, der arbejder med at fremstille et produkt, der bearbejdes i en produktionslinje – mens Service & Administration er noget bredere, da det både er support til produktionen, samtidig med at det dækker enhver tænkelig form for service eller administrativ ydelse. Det er ikke afgørende for dig, hvad du vælger nu, for du kan altid lave det om på dagen. Vi kører nemlig formiddagen fælles, og efter frokost splitter vi op i to spor. Er du i tvivl om dit valg, så ring til os, eller skriv det blot i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, så tager vi en snak om det på første undervisningsdag.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean implementering.

Under uddannelsen skal du udfylde en adfærdsprofil (e-stimate). Vi anvender denne til at diskutere lederens udfordringer med Lean i forhold til forskellige personprofiler. Ønsker du en personlig rapport med tilhørende feedback, kan denne tilkøbes særskilt under tilmelding. Der tillægges for dette 1.000 kroner til kursets samlede pris.

Efter hvert modul skal du forvente noget hjemmearbejde. 

Denne Lean uddannelse afsluttes med en skriftlig eksamen.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved Schæffergården uden parkeringstakst.

I Vejle er der parkering foran hotellet, og ellers i Parkeringshuset 'Albert'.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Du får faglig support og sparring under hele uddannelsesforløbet og en gang om året mødes vi i vores LA Alumni Club til en spændende faglig og social dag.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

Lean Uddannelser

Bælteuddannelser

Du læser nu om vores Lean Black Belt uddannelse, som er en ni dages uddannelse, hvor du bliver specialist i Lean. Hvad med Green Belt?

Læs mere
Niveau 1, Lean Yellow Belt, 2 dage

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
Niveau 2, Lean Green Belt, 6 dage

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 14 dage fra start til slut

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-800

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Lean uddannelse?

Har du allerede en Lean uddannelse fra Lean Akademiet? Og ønsker du at uddanne dig videre på din Lean rejse? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Lean Green Belt oven på dit Lean Yellow Belt, eller et Lean Black Belt oven på dit Lean Green Belt. 

Modul - Lean Green Belt

Lean Green Belt

Er du allerede Lean Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På fire dage videreuddanner vi dig til Lean Green Belt.

Læs mere
Modul - Lean Black Belt

Lean Black Belt

Udvid dine Lean kompetencer med et Lean Black Belt. På tre dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Lean.

Læs mere
Modul - Lean Master Black Belt

Lean Master Black Belt

Opgradér til Master Black Belt i Lean og bliv en af de dygtigste Lean specialister. På tre dage videreuddanner vi dig til det højeste Lean niveau.

Læs mere

TILMELDING Lean Black Belt

Lean Black Belt er en uddannelse på ni dage, hvor du bliver specialist i Lean. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean projektleder til større optimeringsprojekter, og du bliver processpecialisten, der arbejder på tværs af organisationen. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Lean Black Belt
 • 21. august 2023
  Gentofte
  33.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 21. august 2023
  Tirsdag 22. august 2023
  Mandag 28. august 2023
  Tirsdag 12. september 2023
  Mandag 18. september 2023
  Mandag 2. oktober 2023
  Tirsdag 10. oktober 2023
  Tirsdag 24. oktober 2023
  Tirsdag 7. november 2023
  Onsdag 8. november 2023
  Onsdag 15. november 2023
  Mandag 27. november 2023
 • Vejle

  Lean Black Belt
 • 22. marts 2023
  Vejle
  33.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 22. marts 2023
  Torsdag 23. marts 2023
  Torsdag 30. marts 2023
  Torsdag 13. april 2023
  Torsdag 20. april 2023
  Torsdag 27. april 2023
  Onsdag 10. maj 2023
  Torsdag 11. maj 2023
  Onsdag 24. maj 2023
  Torsdag 25. maj 2023
  Torsdag 1. juni 2023
 • 16. august 2023
  Vejle
  33.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 16. august 2023
  Torsdag 17. august 2023
  Onsdag 23. august 2023
  Onsdag 6. september 2023
  Onsdag 13. september 2023
  Onsdag 27. september 2023
  Onsdag 4. oktober 2023
  Onsdag 1. november 2023
  Mandag 13. november 2023
  Tirsdag 14. november 2023
  Onsdag 22. november 2023
  Tirsdag 5. december 2023

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk